In momentul plasarii unei comenzi in magazinul online DENTAMED.ROCumparatorul isi exprima acordul cu inregistrarea unui cont pe adresa de email specificata și cu metoda de comunicare electronica prin intermediul email-ului si / sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmata de receptia unui email automat care atesta doar plasarea comenzii. Acest mesaj, discutiile telefonice, prin email sau pe alte cai cu reprezentantii Vanzatorului constituie acceptari ferme ale comenzii si implicit semnifica incheierea contractului la distanta.

Cumparatorul isi exprima acordul sau pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vanzatorului pe adresa de email furnizata la plasarea unei comenzi sau crearea unui cont.

Comanda minima plasata de Cumparator va fi de 100 ron.

Costurile de livrare vor fi suportate de Vanzator in cazul comenzilor de minim 450 ron(cu exceptia acelor comenzi care includ Aliaje Dentare pentru care se percepe tarif / Kg). Pentru valorile mai mici de 450 ron costurile aferente livrarii vor reveni Cumparatorului.

Prin activitatea desfasurata, Vanzatorul se adreseaza exclusiv Persoanelor Juridice ce isi au sediul / punct de lucru pe teritoriul Romaniei.